Wat klanten zeggen

TF_Logo-500x150banner

Wat klanten zeggen

Hieronder een selectie van de reacties die wij hebben gekregen bij de oplevering van een basis website in 2 dagen.

Marianne Siebrichs - Bestuurslid GVDOS Kampen

Wij waren op zoek naar een goed alternatief met een vriendelijke prijs die ons oude systeem zou vervangen, de vorige webmaster had aangegeven te willen stoppen met het onderhoud en het systeem wat hij gebruikte was voor een gebruiker zonder HTML kennis niet te onderhouden. TryFirst geeft ons door de lage instap en een maandelijks abonnement een budgetteerbaar systeem die door ons als leek makkelijk te onderhouden is, zelfs plaatjes toevoegen gaat me goed af! Wij zijn erg blij met de nieuwe site en krijgen bovendien sinds de lancering een groeiend aantal bezoekers. TryFirst team bedankt!

Dhr van Til - Millenium Mannenkoor

Via mijn zoon ben ik bij TryFirst terecht gekomen, wij waren opzoek naar een eenvoudig systeem maar wel met een professioneel uiterlijk.
Deze kon TryFirst heel snel leveren, voor onze cd release datum waren we online! De support is uitstekend, vragen worden dezelfde dag behandeld. Met dank aan TryFirst (en mijn zoon).

Siepko Riemersma - 235kilo.nl

Om een platform te creëren waar binnen ik  mijn strijd tegen de kilo's kan verwoorden, belangstellende kan informeren en sponsoren een ruimte kan geven, heb ik via vrienden een oproep geplaatst met de vraag of zij in hun kring een webdesign bureau konden aanraden die belangeloos een site wilde opzetten. Via mijn oude schoolvriendin Bina kwam ik bij TryFirst terecht. De site is opgeleverd en dit hebben zij met enthousiasme gedaan ook op de vragen van mij als leek kreeg ik keurig antwoord ik ben nu instaat om de website bij te houden en in mijn eigen tempo uit te breiden. Evelien dank voor de tijd en aandacht helemaal top...

Recent opgeleverd

Error in Data:

In ontwikkeling

Error in Data: