Nieuws

TF_Logo-500x150banner

Nieuws

Op deze pagina houden wij voor u het nieuws bij, niet alleen ons nieuws maar ook nieuws uit onze branche en nieuws dat voor u van belang kan zijn.
Ons volgen op Twitter? @evro01

QR code die verwijst naar... de website waar je al bent!

8-november-2012

Vandaag op een website tegen gekomen: een QR Code die verwijst naar.... de website waar je al bent! Zo fout. De QR code is een marketing tool die mits goed ingezet nieuwsgierig maakt en tot interactie leid.
 << Nu dus wel scannen!

Voorbeeld: een QR code op een verder witte auto, maakt nieuwsgierig en daagt uit. Je pakt je mobiel scant de code en je komt uit op een website die is ingericht voor een bepaald doel tijdelijk of permanent! 

Dat is de kracht van QR code. Nu nog mensen die het snappen en het op de juiste manier in kunnen zetten? TryFirst kan je helpen bij het verbinden van een QR code aan een marketing plan om website/product of evenement onder de aandacht te brengen van een groter publiek.

Btw naar 21% is uw webshop er klaar voor?

3-augustus-2012

Het algemene btw-tarief van 19% wordt in oktober 2012 met 2 procentpunt verhoogd. Dit leidt tot extra belastinginkomsten van € 1 miljard in 2012 en € 4,1 miljard in 2013. Deze verhoging wordt vanaf 2013 in toenemende mate gecompenseerd door een lagere inkomstenbelasting, in het bijzonder voor werkenden met een lager inkomen. De opbrengst in 2012 wordt deels aangewend als dekking voor de structurele verlaging van de overdrachtsbelasting. Het lage btw-tarief van 6% (op onder andere levensmiddelen) blijft gehandhaafd.

Welke gevolgen heeft deze maatregel voor uw webshop?
Is u webwinkel ingesteld op een 21% regel en er al klaar voor?
Lees meer >>

Cookiewet?

6-juni-2012

DDMA (branchvereniging dialoog marketing) publiceert vandaag een uitgebreide handleiding Cookiewet. In deze handleiding wordt een vertaalslag gemaakt van de juridische materie naar de Nederlandse beroepspraktijk. Aan de hand van diverse voorbeelden en een stappenplan wordt de lezer geïnformeerd over de wijzigingen die respectievelijk begin juni en per 1 januari 2013 in de bedrijfsvoering moeten zijn aangepast

Lees meer >>

Meer nieuws

Recent opgeleverd

Error in Data:

In ontwikkeling

Error in Data: