Mobile Apps

TF_Logo-500x150banner

Mobile applicaties

De meeste mobile Apps worden gemaakt voor de IPhone en aangeboden via de Appstore van Apple, maar alle mobile systemen kennen hun eigen Apps en sommige bedrijven kiezen er bewust voor om een App te ontwikkelen geschikt voor verschillende systemen.

Al met al een complexe wereld die bovendien snel ontwikkelt, TryFirst adviseert klanten in de wereld van de mobile systemen en zoekt voor hen het beste platform en bouwt daarna graag een maatwerk  App. Een App is duidelijk anders dan een website geschikt voor mobile systemen, het is altijd een interactief systeem waarbij er gewerkt word aan interactie met de gebruiker. Om informatie te verzamelen, om kennis te laten maken met een product of om een potentiële klant te verleiden tot een aankoop. Vraag naar onze App portfolio en wij demonstreren graag wat de mogelijkheden kunnen zijn.

Voorbeeld:
 
  • Android Apps
  • Iphone Apps
  • Blackberry Apps
  • Windows Mobile Apps
  • Symbian Apps
     
"De App Store van Apple Inc. is de grootste online softwarewinkel met meer dan 650.000 applicaties (juni 2012).Google Play (voorheen Android Market) van Google Android bevatte in oktober 2012 meer dan 700.000 applicaties, met meer dan 25 miljard downloads Andere bekende online softwarewinkels zijn BlackBerry App World (99.500 apps per 1 mei 2012), de Marketplace van Windows Phone (meer dan 100.000 apps per 20 juni 2012) en de Ovi Store van Nokia (ongeveer 50.000 apps). De apps zijn direct te downloaden naar het apparaat in kwestie of worden opgeslagen op de PC om daarna op de telefoon te worden geïnstalleerd. De prijzen van de applicaties in de App Store variëren van gratis tot € 719,99 voor iRa Pro. Deze applicatie maakt het mogelijk deze beveiligingscamera’s op de iPhone te bekijken en te besturen. De apps in de BlackBerry App World zijn gemiddeld genomen iets duurder".
 

 

Recent opgeleverd

Error in Data:

In ontwikkeling

Error in Data: